Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

Eυχαριστήρια Επιστολή σε συναδέλφους

Συναδέλφισσες-Συνάδελφοι,


Η Συλλογική επιτροπή ΔΑΚΕ ΠΕ περ. Β’ Αν. Αττικής ευχαριστεί όλες και όλους που στήριξαν το ψηφοδέλτιό μας στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου μας.

Ευχαριστούμε μέσα απ’την καρδιά μας όλους και όλες τους Δακίτες και τις Δακίτισσες, που σε μια πραγματικά κρίσιμη στιγμή για την παράταξή μας, τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και πανελλαδικά, στήριξαν την παράταξη των θέσεων και των αρχών κλείνοντας τα αυτιά στις σειρήνες του λαϊκισμού και του μηδενισμού. Τους υποσχόμαστε ότι θα είμαστε δίπλα τους στα δύσκολα χρόνια που έρχονται και θα τους στηρίξουμε σε ό,τι κι αν χρειαστεί.

Ευχαριστούμε και όσους φίλους και φίλες στήριξαν το ψηφοδέλτιό μας χωρίς να ανήκουν ιδεολογικά στο χώρο μας. Πιστεύουμε ειλικρινά ότι ειδικά στο χώρο της εκπαίδευσης δεν θα πρέπει να υπάρχουν ιδεολογικές αγκυλώσεις και αποκλεισμοί. Δεσμευόμαστε τέλος έναντι και αυτών που δε μας επέλεξαν στην παρούσα φάση ότι θα προσπαθήσουμε να καταστήσουμε το συνδικαλιστικό μας λόγο ακόμα πιο σαφή, διεκδικητικό και πειστικό.

Γιατί μόνο όλοι μαζί, ενωμένοι, θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε
ένα καλύτερο αύριο για εμάς, αλλά και για τις επόμενες γενιές.



Οι αγώνες είναι μπροστά, το μέλλον μας ανήκει!




ιστολόγιο: http://dakepe-sokratis.blogspot.com
ηλ. ταχυδρομείο: dake.sokratis@gmail.com